Parlor Café: zaměřeno na sladké detaily
01.09.2017 / Barbora Hortová
01.09.2017 / Barbora Hortová
Skupina čtyř odhodlaných kamarádů se rozhodla, že zachrání bývalé liberecké kino Varšava, a vlastními silami se pustila do náročné rekonstrukce. Co všechno zůstalo bezpečně ukryto pod nánosy prachu? Vychutnejte si neobvyklou...
celý článek
Riccardo Lucque je šéfkuchař a restauratér v jedné osobě. Když se v roce 2005 rozhodl na Vinohradech otevřít svou první italskou restauraci Aromi, nejedno srdce milovníka Itálie zaplesalo. Dnes Riccardo otevírá svůj jedenáctý...
celý článek
Také rádi začínáte den poctivou kávou a končíte ho dobrým vínem či jiným lahodným nápojem? Kavárna a vinárna RÁNO KÁVU VEČER VÍNO zaručeně uspokojí i toho nejnáročnějšího hosta. Když si navíc vezme interiér na paškál zkušená...
celý článek
Nedaleko Vítězného náměstí v Praze stojí krásný prvorepublikový dům se dvěma podniky, které k sobě patří přirozeně jako den a noc. Prozaicky nazvané Nahoře a Dole se těší stále větší oblibě nejen díky veganskému sortimentu Nahoře,...
celý článek
Během necelého půl roku se proměnil původně upadající podnik v jeden z nejvyhledávanějších barů v Litomyšli. Architekt Tomáš Zavoral ve svém projektu spojil dva nesourodé prvky - měděné obklady a street art. Pojďte se s námi podívat,...
celý článek
Jak si nejlépe zpříjemnit čas strávený v práci? Samozřejmě dobrým jídlem! Zajděte si na zaslouženou polední pauzu do Red CAFE - firemní kantýny, která v sobě skrývá nefalšovanou restauraci s útulnou kavárnou, jež vybroušeným stylem...
celý článek